Fiskars Special Edition Tomato knife 12cm

SKU: 1062922
Previous
Next
Technical characteristics Fiskars Special Edition Tomato knife 12cm:
Main features
Full list of features
A type kitchen knife
Blade Type pressed
Type of handle mount integral casting
Blade Material stainless steel
Handle Material santoprene
Handle Colour black
Blade colour stainless steel
Overall length 12 cm
Features Ergonomic handle shape
Conical knife sharpening
Main
A type kitchen knife
Knives' Specification
Blade Type pressed
Type of handle mount integral casting
Blade Material stainless steel
Handle Material santoprene
Handle Colour black
Blade colour stainless steel
Overall length 12 cm
Additionally
Features Ergonomic handle shape
Conical knife sharpening
Dishwasher safe
Warranty
Warranty 24 months
Package dimensions
Width 80 mm
Height 30 mm
Length 300 mm
Weight 0.06 kg
Volume 0.0007 m3
Type: kitchen knife; Blade Type pressed; Type of fastening of the handle: integral casting; Blade Material: stainless steel; Features: Ergonomic handle shape, Conical knife sharpening
out of stock
Fiskars Special Edition. Досконалість кожного зрізу

Лінійка Special Edition складається з найбільш затребуваних у повсякденному використанні ножів для легкого і якісного подрібнення різноманітних продуктів.

Для тих, хто шукає зручні та прості інструменти для повсякденного приготування, ножі Fiskars Special Edition — оптимальне рішення, адже гарантують безпечне та якісне різання. Ергономічні та легкі вироби прості щодо догляду та подарують насолоду кожною миттю приготування улюблених страв.

Лінійка Special Edition: ножі з удосконаленої японської сталі 420J2

Ножі серії Special Edition є втіленням якості та інноваційних технологій. Їх виготовлено з японської нержавіючої сталі 420J2, яка є удосконаленою версією м’якої нержавіючої сталі 420 через збільшений вміст вуглецю й інших елементів, які легують. Специфічна структура матеріалу зумовлює стійкість ножів до корозії за збереження достатньої твердості. Цього дося­гають завдяки оптимальному балансу вуглецю та хрому в сталі, гарантуючи жорсткість лез (здатність гнутися без ламання).

Сталь 420J2 вирізняється простотою заточування, має твердість HRC53-55 за шкалою Роквела — запорука тривалого й ефективного слугування. Однак м’якість сталі робить леза чутливими до подряпин. Головна перевага ножів Special Edition полягає в конусному заточуванні, що починається з середини леза, а не з початку.

Завдяки цим особливостям ножі лінійки Special Edition не лише мають стильний вигляд, але й слугують надійним інструментом, який вдало поєднує якість і функціональність.

Бездоганний дует дизайну та ергономіки

Ножі лінійки Special Edition вирізняються сучасним дизай­ном і ергономікою. З огляду на спосіб виготовлення (лиття під високим тиском), пластикове руків’я надійно закріплено на хвостовику, зумовлюючи міцне з’єднання. Застосований пластик Santoprene стійкий до миття в посудомийній машині, а разом із довгим ергономічним руків’ям, яке комфортно лежить у руці, отримано вдале поєднання зручності та якості. Протибактеріальний матеріал руків’я забезпечує надійне зчеплення, а захисник пальця унеможливлює зісковзування на лезо.

Ножі лінійки Special Edition є вдалим поєднанням зручності та якості.

Menu
Products catalog
Products catalog